Huidige repertoire

We zijn in januari aan de slag gegaan met het concertprogramma voor 2024. Dat bestaat voor een deel uit oude en meer hedendaagse composities van Nederlandse componisten. Maar we richten onze blik óók op andere windstreken. Een greep uit de titels:

Cornelis SchuytO Leyda gratiosa
Béla BartókFour Slovak Folk Songs
Miranda DriessenHaiku
Herman StrategierDe waterlelie
Hendrik AndriessenTre Canzoni
Albert de KlerkVier redeloze zangen
trad./arr. DirkKaandorpMerck toch hoe sterck
Henk BadingsDrie Schwärmereien
Arvo PärtMost Holy Mother of God
David LangAgain
Ola GjeiloUnicornis captivatur
Rihards DubraO crux ave
Urmas SisaskLibera me

Op zaterdag 20 april zullen we tijdens het Korenfestival in de Muiderkerk alvast een deel van dit programma ten gehore brengen. Wij staan geprogrammeerd om 15:30 uur. Zie verder de website van het Korenfestival.