Zangers gezocht

Airone heeft momenteel rond de 18 leden (5 sopranen, 6 alten, 3 tenoren en 4 bassen). Voor een mooi evenwicht is er nog ruimte voor een 1e sopraan, twee tenoren en een bas.

Wij zijn een relatief klein koor waarbij elke stem er werkelijk toe doet. Van koorleden wordt daarom verwacht dat zij thuis de muziek instuderen. Daarvoor staan op de ledensite oefenbestanden van alle stukken, praktisch allemaal ingezongen. Hierdoor worden tekstplaatsing en uitspraak ook meteen geoefend.

Hoewel niet verplicht voor lidmaatschap, volgen veel koorleden apart zanglessen. De dirigent heeft veel aandacht voor de koorklank, uitspraak en gaat in op de achtergrond van de muziek. Er is een open sfeer tijdens de repetities, je kan vragen wat je wil.

De wekelijkse repetitie is op maandagavond van 20:00 tot 22:15 uur in de Nassaukerk, De Wittenstraat 114, Amsterdam Westerpark (tramhalte praktisch voor de deur). En voor wie na afloop wil: het café is om de hoek.

Als het nodig is organiseren we aparte stemgroep-repetities. Voorafgaand aan de jaarconcerten worden er extra repetitiedagen georganiseerd, doorgaans twee keer een zaterdag.

Interesse? Kom dan een keer luisteren en meezingen. Laat het dan even weten via zingmee@kamerkoorairone.nl.

Als het wederzijds klikt, volgt er een stemtest om na te gaan of en waar je qua stem, techniek en bereik in ons koor past.

Okt 2020 – Jubileumconcert Amstelkerk