Zangers gezocht

Airone heeft momenteel rond de 20 leden (4 sopranen, 5 alten, 4 tenoren en 6 bassen). Voor een mooi evenwicht is er nog ruimte voor:

  • Een Tenor.
  • Een 1e Sopraan.

Van koorleden wordt verwacht dat zij thuis de muziek instuderen. We hebben een nieuwe ledensite, van al onze stukken zijn de partituren en midi/Mp3-files (digitale muziekbestanden) online beschikbaar op je PC, tablet of smartphone. Sommige partijen worden door de dirigent ingezongen -per stemgroep. De uitspraak van buitenlandse liedteksten (o.a. Noors, Zweeds, Deens) is eveneens online beschikbaar. Zo wordt het thuis instuderen een stuk makkelijker gemaakt. Er is een eigen ledensite waar dit alles is te vinden.

Wij zijn een relatief klein koor waarbij elke stem er werkelijk toe doet. Veel koorleden volgen apart zanglessen. De dirigent heeft veel aandacht voor de koorklank, uitspraak en gaat in op de achtergrond van de muziek. Er is een open sfeer tijdens de repetities, je kan vragen wat je wil. Als het nodig is organiseren we aparte stemgroep-repetities.

Er wordt één keer per week gerepeteerd op maandagavond van 20:00 tot 22:15 uur in de Nassaukerk, De Wittenstraat 114, Amsterdam Westerpark.

En het cafe is om de hoek … voor wie wil.

Voorafgaand aan grotere optredens worden er extra repetitiedagen georganiseerd.

Interesse? Kom dan een keer luisteren en meezingen. Laat het ons even weten via zingmee@kamerkoorairone.nl , neem gerust contact met ons op.

Als het wederzijds klikt, volgt er een stemtest om na te gaan of en waar je qua stem, techniek en bereik in ons koor past.

Okt 2020 – Jubileumconcert Amstelkerk