zangers gezocht

Airone heeft momenteel 18 leden maar we hebben nog wat versterking nodig. 

We zoeken specifiek:  2 TENOREN

Altijd moeilijk -tenoren-. Heb je al een tijd niet gezongen of ben je beginnend – meld je aan wij helpen je verder.

Meezingen op projectbasis is mogelijk . 

Van koorleden wordt verwacht dat zij thuis de muziek instuderen. We hebben een nieuwe ledensite en van al onze stukken zijn de partituren en midi/Mp3-files (digitale muziekbestanden) online beschikbaar op je PC, tablet of smartphone. Zo wordt het thuis instuderen een stuk makkelijker gemaakt. Wij zijn een relatief klein koor waarbij elke stem er werkelijk toe doet. Veel koorleden volgen apart zanglessen. De dirigent heeft veel aandacht voor de koorklank, uitspraak en gaat in op de achtergrond van de muziek. Er is een open sfeer tijdens de repetities, je kan vragen wat je wil. Als het nodig is organiseren we aparte stemgroep-repetities.

Er wordt één keer per week gerepeteerd op maandagavond van 20:00 tot 22:15 uur in de Nassaukerk, De Wittenstraat 114, Amsterdam Westerpark.

En het cafe is om de hoek … voor wie wil.

Daarnaast zijn er oefendagen of -weekenden voorafgaand aan grotere optredens.

Interesse? Kom dan een keer luisteren en meezingen. Laat het ons even weten via zingmee@kamerkoorairone.nl , neem gerust contact met ons op.

Als het wederzijds klikt, volgt er een stemtest om na te gaan of en waar je qua stem, techniek en bereik in ons koor past.